Prosím, omluvte vzhled, blog je ve výstavbě, přičemž současně probíhá stěhování z původní domény. Děkuji za pochopení.

20 ledna 2011

Babáčovy cancy

Prolópnu augle. Hodím čuz, kolik sypó raky. Vošastlich! Musím se tumlovat. Kindoš zatím durchčí. Hodim do mikrošky lampu kakaa a hópnu si na retich. Vytáhnu kindoša z betle a vrazím mu flašmena. Zatímco glgá, trochec se vošplóchnu, přetáhnu kelcny, prohrábnu hára a pila nahodit šprndu, hózny, fusakle, navrch džeksny a ňákýho tričmena. Pak vysypu svišťa z šláfroku. Dĕlá kapricy, ale mlata na gébiš ho hodí do cajku. Konečnĕ je narychtované. Ešče čižmy a mantl a razíme aus. Hrnem pila, aby nám nezamachlovali. Šópnu kindoša do bódky a lebedoš curykuju k domášovu.

S kábrem schálujem bimzu s butrou a merglové džem. Vyžahnu k temu hrnčál kafecu. Kábr glgá čajdu, kafec by mu splašil hercnu. Po dlabancu de kábr pali, má ňákó hoknu aus. Já porychtuju ten brajgl v cimře u šropla. Lódny só špica, to je fofrůvka a za chvilec je to fertik. Vošplouchnout kšír. Fenstry by už chtĕly líznót. Ale nebe deka, asi šplóchne vasrůvkó. Rači na to hodím kakáč. Aspoň trochec pošolíchám kičmen a fofr klohnit ňáké gábl. Gulinblča a fišla s erteplama bude šmakovanec.
 
Naklapu pro svišťa do bódky. Hantýruje fofrem, že mi to šiška nebere. Hodím špizuňk na futrcanc, ať aspoň neco z teho jeho hantecu gómu. Šóračkó k domášovu dĕlá cavyky. Chce do kvelbu pro čokecku. Zatracená bábrdle, takle ho zhulákat! Vrazím mu do hlavy ňáký klíny, aby se hodil do klidu.
 
Kábr radovanec. Už nadzvedával dekle u hrnčálů na špórheltĕ. Módr s mím casnuje. Cáknu před nĕj kapec blče. Oba se nafutrujeme. Šropál si lupl dívko a zalezl pod dečmen. Za chvilec zaklap aulge a hodil chrupnu. Vylepím se vedle a taky hodím veget.

 

Chceš další storky v Hantecu?
Hoď čučku tudlec.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat